Info - Debatti

Info

Rullaa alas

Perustiedot

Debatti on itsenäinen mielipide- ja kulttuurilehti, joka on sitoutunut journalistin ohjeisiin. Debattia julkaisee Sosialidemokraattiset opiskelijat – SONK ry. Voit antaa palautetta jutuistamme täyttämällä sivun alalaidassa olevan palautelaatikon. Voit pyytää lomakkeella myös oikaisua juttuumme tai tarjota vastinetta.

Mistä Debatti puhuu?

Debatti puhuu yhteiskunnallisista asioista, politiikasta ja kultuurista. Haluamme tarjota monipuolisesti mielenkiintoisia juttuja nuorille. Debatti haluaa herättää keskustelemaan ja ajattelemaan. Puhumme muun muassa maailman muutoksesta, taloudesta ja tasa-arvosta sekä kestävästä kehityksestä.

Kuka Debattia kirjoittaa?

Debatin toimitustiimi vastaa suurimmasta osasta lehden sisällöstä. Yksittäisiä juttuja kirjoittaa kuitenkin moni muukin.  Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan toimitustiimiin työhön, ota meihin yhteyttä palautelaatikon avulla. Voit myös tarjota meille yksittäisiä juttuja!

Debatin vastaava toimittaja vuonna 2020 on Kalle Virtanen. Sähköposti: debattilehti(at)debatti.fi

Haluatko mainostaa sivuillamme?

Debatin sivuilla on tarjolla useita mainospaikkoja. Ota meihin yhteyttä alla olevan palautelaatikon avulla niin kerromme lisää!

Tietosuoja

Voit lukea tietosuojastamme painamalla tästä.